Talent Academy Ede biedt uniek individueel zomerprogramma voor talentvolle sporters

Talentvolle jonge bewegers hebben baat bij een veelzijdige motorische ontwikkeling. Een mooi talentontwikkelingsmodel is het Athletic Skills Model (ASM). Het ASM-programma is onderbouwd door wetenschap en praktijk, waarbij spel en plezier gekoppeld zijn aan motorische leerstrategieën met aandacht voor gezondheid, welzijn en prestatie.

In 2019 zijn we gestart met een aanbod van een ASM trainingsprogramma voor trainingsgroepen van sportverenigingen in de Athletic Skills Gymnasium in van der Knaaphal. Een trainingsprogramma op maat gemaakt welke zich richt op het ondersteunen van het sport specifieke trainingsprogramma. In het afgelopen seizoen hebben hockeyvereniging MHC Ede en karateschool Fightin’ Nabil hier gebruik van gemaakt.

UNIEK ZOMERAANBOD
Edwin Bouman, trainer én ASM instructeur, en het Regionaal Multisport Talentencentrum (RMTC) zijn een samenwerking gestart binnen de Talent Academy Ede.
Vanaf juni gaan we van start met een individueel aanbod; een ASM trainingsprogramma gericht op de individuele talentvolle bewegers in de leeftijd 12+. Het programma biedt extra mogelijkheden om je allround te ontwikkelen en geldt ook als ondersteuning binnen jouw sport specifieke training.

Er wordt gestart met een pilot van een 8-weekse individuele sportprogramma voor talentvolle jonge sporters.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Individueel intake, advies & deelname testprogramma via Mijn Fysiopraktijk Ede
  • Twee ochtenden in de week ASM-training (binnen en/of buiten*)

Sport breed trainen, niet alleen je eigen sport maar ook werken aan andere beweegvormen (denk bijvoorbeeld  aan gooien, rollen, mikken, balanceren, springen, slingeren, klimmen, rollen, stoeien) die bijdragen in een betere sporter/ atleet!

  • Train met sporters uit andere sporten
  • Jaarplan in blokken van 8 weken (na voorzetten pilot)
  • Je progressie bijhouden; videobeelden van jezelf bekijken en samen met de trainers analyseren*Trainingen worden gegeven aan de hand van de door het RIVM opgestelde maatregelen. Deze worden regelmatig bijgewerkt.

IMPRESSIE
Voor een impressie klik hier met voorbeeld uit Almere.

VOOR WIE?

  • Talentvolle sporters uit regio de Vallei (vanaf 12 jaar)
  • Actief in een sport op landelijk niveau en met minimaal 3x per week training
  • Sporters die behoefte hebben aan extra ondersteuning in hun sport en zich allround willen ontwikkelen

INTERESSE?

Deelname aan deze pilot is gratis en wordt bekostigd vanuit het RMTC. Er is plaats voor max. 10 sporters die voldoen aan bovenstaande criteria. Intake, selectie en kennismaking vindt plaats in week 22.

Startdatum trainingen is in week 23. Trainingsochtenden zijn dinsdag en donderdag voor schooltijd in Ede. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edwin Bouman via onderstaande contactgegevens.

E: eapbouman@gmail.com  en T: 06 45129716

AANMELDING
Stuur een e-mail naar Edwin o.v.v. deelname pilot Talent Academy Ede zomeraanbod met vermelding van je sport, vereniging, leeftijd, contactgegevens ouders en een korte motivatie.
Meer informatie over het RMTC / Talent Academy Ede vind je op www.vanderknaaphal.nl/ of via Sebastiaan Kuijper, sebastiaan@topsportgelderland.nl , 06 46257126

Creëer inhoud en voorkom blessures geheel aangepast aan je eigen leefstijl!
Bekijk deze video voor een impressie