Sportservice Ede is de verhuurpartner voor de Van der Knaaphal. U kunt hier niet alleen terecht voor de huur van de hal voor sportactiviteiten, maar ook voor de huur van zalen voor workshops, vergaderingen, en inspiratiebijeenkomsten. Verhuurmogelijkheden vindt u hier.

Het beheer in de Van der Knaaphal wordt verzorgd door beheerders van Sportservice Ede en het Dulon College. Zij vervullen in de hal het gastheerschap, waarbij oprechte aandacht, veiligheid en comfort van alle bezoekers centraal staan. De beheerders zijn toegankelijk en behulpzaam en staan voor alle bezoekers en gebruikers klaar. Als er vragen zijn, zullen zij hun uiterste best doen om deze te beantwoorden en eventuele problemen te verhelpen. De bezoekers en gebruikers voelen zich hierdoor thuis in de hal.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met Margo Dekker of Bob Franzen van de afdeling verhuur van Sportservice Ede. Telefonisch zijn zij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur op 0318 – 69 25 06 (doorkiesnummer 1) of stuur een e-mail naar verhuur@sportservice-ede.nl.