Oud-Olympiërs Maarten Heisen en Annita van Doorn openen de tweede vestiging van hun fysiotherapiepraktijk in de nieuwe Topsporthal. Zij hebben zelf jarenlang op het allerhoogste podium gepresteerd en weten uit ervaring hoe belangrijk topzorg is. Heisen bereikte de met de Nederlandse estafetteploeg (4 x 100 meter) de finale bij de Olympische Spelen in Beijing in 2008. Van Doorn vlamde als shorttrackster in 2010 in Vancouver waar ze vierde werd met het aflossingsteam, behaalde meerdere Europese titels en zilver op het WK.

“Als topsporters hebben we ervaren hoe belangrijk goede medische begeleiding is om optimaal te kunnen presteren, te genieten van de sport en blessures te voorkomen. In onze praktijk bieden we dit aan sporters, maar maken we ook de vertaling naar niet-sporters. We behandelen iedereen als een topsporter”, aldus Heisen.

Van Doorn vervolgt: “Nu krijgen we de mogelijkheid om de volgende stap te zetten met onze praktijk met een (top-)sportmedisch centrum in de Topsporthal in Ede. We gaan hierin een stap verder en bieden de mogelijkheid om, naast de fysiotherapie, gebruik te maken van ons team van (para-)medisch specialisten. Daarnaast hebben we mogelijkheden voor bewegingsanalyses, zoals hardlooptechniek, een afslag met golf of werpen bij bovenhandse sporters.”

De praktijk is ingericht om sportblessures te behandelen en orthopedische revalidaties uit te kunnen voeren. “In een inspirerende omgeving met prachtige faciliteiten zien wij mooie kansen om mensen te ondersteunen in het blessurevrij genieten van sport en bewegen”, aldus Heisen. 

Meer informatie op https://www.mijnfysiopraktijk.nl