Nieuwe ASM-instructeursopleiding Advanced van start!

Dinsdag 12 mei start een nieuwe ASM-instructeursopleiding Advanced. Dit is het eerste niveau van bekwaamheid in het Athletic Skills Model (ASM). Je leert ASM te implementeren binnen trainingen, lessen en/of behandelingen. In de opleiding wordt vanuit een wetenschappelijke en praktische achtergrond geleerd beweegprogramma`s vanuit ASM te ontwerpen, te verantwoorden en uit te voeren.

Deze opleiding zit vol theorie en praktijkoefeningen met als doel het ASM te kunnen begrijpen en toe te kunnen passen. Na afloop krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform.

De opleiding start bij een minimaal aantal van 16 deelnemers.

Voor wie
De opleiding is met name geschikt voor vakdocenten bewegingsonderwijs, trainers/coaches, beweegagogen, fysiotherapeuten, gezondheid sportconsulenten, bewegingsconsulenten, buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen, zweminstructeurs en bewegingsdeskundigen. Accreditatiepunten zijn met deze opleiding te behalen*.

Data
dinsdag 12 mei
dinsdag 19 mei
dinsdag 2 juni
dinsdag 9 juni
tijd: 17:30 – 22:00 uur.

Locatie
Van der Knaaphal te Ede

Kosten
De opleidingskosten bedragen € 895,- per persoon. In deze kosten zijn opgenomen het Nederlandstalig boek ASM, het werkboek ASM-instructeur Advanced, de bijeenkomsten en certificering. De organisatiekosten zoals accommodatie, diner en drankjes zal Sportservice Ede voor haar rekening nemen.

Deelnemende partijen binnen het Regionaal Multisporttalentencentrum en / of SAM Multisport kunnen 50% van de opleidingskosten vergoed krijgen via subsidie. Trainers/coaches van sportverenigingen uit Ede kunnen een beroep doen op het activiteitenfonds.

De opleiding vindt plaats bij een minimale deelname van 16 personen. Bij opgave is de deelname pas definitief na betaling van de factuur SSE. Verder gelden de inschrijvingsvoorwaarden zoals vermeld op de website van ASM.

Interesse?
Voor meer informatie en/of opgave van deze cursus kun je een mail sturen naar consulent Talentontwikkeling Sebastiaan Kuijper via sebastiaan.kuijper@sportservice-ede.nl

Meer informatie over het Athletic Skills Model en de *opleidingen kun je vinden via www.athleticskillsmodel.nl/academy