Kennisevent ‘Be Inspired’ 5 juni

Tijdens deze avond kunnen talentvolle sporters, ouders en trainers uit de regio de Vallei kennismaken met verschillende aspecten van een topsportcarrière. Want bij zo’n (toekomstige) carrière komt heel wat kijken! Ook kan er kennisgemaakt worden met de activiteiten van het Regionaal Multisport Talentencentrum Ede.

Tijdens Be Inspired organiseren we een kennismarkt. Daarin kun je op ieder moment van de avond instromen. In verschillende ‘stands’ zal informatie te vinden zijn en worden demonstraties gegeven over de expertisegebieden die we bij Topsport Gelderland aanbieden en waarmee we jou verder kunnen helpen in je carrière.

Buiten de kennismarkt worden tijdens de avond twee workshoprondes georganiseerd. Dat zijn de workshops ‘Gezond presteren: hoe voorkom je blessures’ en ‘Train je hoofd: mentaal sterker door mindfulness-aandachttraining’. Ook geven we informatie over onze projecten als breed motorisch opleiden via het Athletic Skills Model en Toppers Bij Jou Op School en vertellen we over de mogelijkheden van bijeenkomsten die wij kunnen organiseren bij ambitieuze sportverenigingen met aandacht voor het versterken van de jeugdopleiding en overige talentprogramma’s.

Tevens bestaat de mogelijkheid na afloop om een ‘topsportlezing’ te volgen van een profwielrenner in kader van het komend NK Wielrennen in eind juni in Ede.

Programma
18.30 uur: Start event met een ‘kennismarkt’. Kom langs en maak kennis met de verschillende aandachtsgebieden rondom jouw ontwikkeling!

19.00 uur: Eerste workshopronde

19.45 uur: Pauze en vervolg kennismarkt leerlijnen

20.00 uur: Tweede workshopronde

20.45 uur: Afsluiting en laatste ronde kennismarkt (tot 21.15 uur)

21.00 uur: Topsportlezing van profwielrenner (tot 22:00 uur)

Je kunt er zelf voor kiezen wanneer je instroomt tijdens de avond, welke stands je bezoekt en welke workshops je eventueel wilt volgen!

Wij begrijpen dat je nu al enthousiast bent. Geef je daarom snel op via sebastiaan@topsportgelderland.nl