Horecamedewerker Van der Knaaphal en Zwembad de Peppel gezocht

De Van der Knaaphal en Zwembad de Peppel zijn sportaccommodatie waar bezoekers met veel plezier komen om te zwemmen en/of andere sporten beoefenen. Zwembad De Peppel en Van der Knaaphal zijn een onderdeel van Sportservice De Vallei (Sportservice Ede/Wageningen/Rhenen), een enthousiaste en innoverende regiopartner, die sport en bewegen bereikbaar maakt voor iedereen! Want veelzijdig bewegen is belangrijk voor de fitheid, vitaliteit en gezondheid én is de basis voor een leven lang plezier in bewegen.

Wat ga je doen?
Als horeca medewerker ben jij hét visitekaartje van Zwembad de Peppel én Van der Knaaphal. Samen met jouw collega’s vorm je een enthousiast team dat gasten van beide locaties zich welkom laat voelen. Met jouw communicatieve vaardigheden zorg jij voor de beste service, neem je bestellingen op en voorziet de bezoekers van drankjes en (gezonde) snacks. Ook het bereiden van de diverse drankjes en eten, waaronder een cappuccino en een broodje gezond, behoort ook tot jouw werkzaamheden. Daarnaast houd je de horeca netjes en schoon, zodat bezoekers hier graag komen.
In drukke tijden houd jij je hoofd koel. Lange wachtrijen bezorgen jou geen stress. Ondanks de drukte zorg jij ervoor dat iedere bezoeker zo snel mogelijk wordt voorzien van de juiste versnapering.

Geen werkdag is hetzelfde. We werken in een wisselend rooster met dag-, middag, avond en weekenddiensten. Onze locaties zijn 7 dagen per week open van ’s morgens vroeg tot soms ’s avonds laat. Je zult dus wisselend ingedeeld worden.

Wie ben jij?

  • Je hebt een vrolijk en optimistisch karakter;
  • Je bent proactief en stressbestendig;
  • Je bent representatief en vindt het contact met bezoekers leuk;
  • Je bent servicegericht en communiceert makkelijk met mensen;
  • Je beschikt over inlevingsvermogen, zodat je de klant goed begrijpt en kan helpen;
  • Je bent minimaal 5 uur per week beschikbaar & (redelijk) flexibel inzetbaar;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor veiligheid en gastvrijheid;
  • Bij voorkeur heb je een sociale hygiëne diploma en/of HACCP certificaat of ben je bereid deze te halen.

Wij bieden jou?
Wij bieden een gevarieerde baan in een sportieve, energieke en informele omgeving! Je ontvangt een prima salaris overeenkomstig de CAO Vermo, je start met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en er zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing.

Ben je nieuwsgierig?
Leuk! Wij ook naar jou! Reageer snel en stuur jouw CV en korte motivatie naar werkenbij@sportservice-ede.nl . Voor meer informatie kun je contact opnemen met Samantha Emnes, Teammanager horeca, receptie en schoonmaak via tel: 06 – 51 46 43 25.

Een VOG (Verklaring omtrent Gedrag) is noodzakelijk en wordt aangevraagd.