De Van der Knaaphoreca is de gezellige horecagelegenheid in de van der Knaaphal  met een sportieve en moderne uitstraling. Je kunt hier voor, tijdens en na het sporten terecht voor een gezond hapje of drankje. Vanuit het sportcafé heb je een mooi overzicht over de hele sporthal.

Zij staan voor je klaar met een vers gemalen kopje koffie, een gezonde lunch / uitgebreid lunchbuffet of een avondmaaltijd. Dieetwensen of allergie? Maak het bespreekbaar, zij houden hier rekening mee.

Niet alleen het horeca gedeelte is af te huren. In de Van der Knaaphal kun je ook verschillende leslokalen en vergaderkamers huren.

Leslokaal
Een leslokaal is geschikt voor het geven van een lezing, workshop, demonstratie of een presentatie. Het is mogelijk een laptop aan het beeldscherm te koppelen. Ook kunt u een voorkeursopstelling van tafel en stoelen bij het boeken van een leslokaal opgeven.
Direct huren of meer informatie klik hier.

Vergaderkamer
Een vergaderkamer is geschikt voor een overleg, het geven van een lezing, workshop, demonstratie of een presentatie voor een groep van maximaal 10 personen.
Direct huren of meer informatie klik hier.