Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

All Evenementen

RMTC Testochtend

22 februari @ 09:00 - 12:30
fittest

Om nog beter te worden, is het als talentvolle sporter belangrijk om te weten hoe je er fysiek voor staat. Door te testen en meten kun je hierachter komen. Dit is van belang om vervolgens sterker te worden, sneller te sprinten, hoger te springen. Kortom; om het beste uit jezelf te kunnen halen.

Ieder lichaam en iedere sport is anders en daarom is het ook per sporter verschillend wat je moet testen en weten. Daarom organiseert Topsport Gelderland in samenwerking met Mijn Fysiopraktijk Ede en het Regionaal Multisporttalentencentrum (RMTC) een pilot in ‘testen en meten’ voor talentvolle sporters in de regio de Vallei. Tijdens de testochtend ga je verschillende testjes uitvoeren die gericht zijn op (sprong)kracht, coördinatie, lenigheid en specifieke houding. Dit alles om een beeld te krijgen van jouw verbeterpunten en waar blessures voorkomen kunnen worden. Daarnaast vul je een persoonlijke vragenlijst in waarbij ook andere thema’s naar voren komen waarvoor je bij het RMTC terecht kan. Je ontvangt een testrapport met een kort advies.

Programma*
09:00-10:00 uur
10:15-11:15 uur
11:30-12:30 uur

* bij je opgave word je ingedeeld in volgorde van binnenkomst aanmelding, beginnend met 1e tijdsblok. Per uur kunnen maximaal 4 sporters deelnemen.

Locatie
Topsporthal, van der Knaaphal, Burg. Cees van der Knaapweg 10 in Ede
Aanmelden begane grond, bij Mijn Fysiopraktijk Ede

Overige informatie
– Max. aantal deelnemers: 12 (vol = vol)
– Doelgroep: sporters uit de regio de Vallei met een Belofte-, Nationaal talent- of Internationaal talent status van NOC*NSF, sporters met een Regiostatus van Topsport Gelderland of sporters van ambitieuze sportverenigingen.
– Leeftijd: alle
– Kosten deelname pilot: gratis

Is dit wat jij zoekt? Meld je dan snel aan!
Aanmelden kan door een mailbericht te sturen naar sebastiaan@topsportgelderland.nl en daarin te vermelden: aanmelding testochtend RMTC Ede, met daarbij je naam, sport (bij atletiek graag vermelden welk onderdeel), leeftijd en geslacht. Heb je vragen? Stuur dan een mailbericht naar bovenstaand mailadres. Aanmelden kan t/m vrijdag 14 februari as.

Gegevens

Datum:
22 februari
Tijd:
09:00 - 12:30