Corona update sport

In verband met de maatregelen van de Rijksoverheid zijn al onze binnensportaccommodaties – sporthallen, sport- en gymzalen en Zwembad de Peppel – minimaal t/m maandag 30 maart gesloten.

Senioren kunnen elke weekdag van 10.00 – 11.00 uur met Gelderland in Beweging bij Omroep Gelderland meedoen. En heb je inspiratie nodig om je een minuut uit te leven en vol gas te gaan? Kijk op het YouTube kanaal. Een sportieve onderbreking van je dag!

Blijf in beweging, blijf fit en gezond.

  • Publiek is niet meer toegestaan bij sportactiviteiten. Dat geldt zowel voor wedstrijden als trainingen. Zie voor de precieze regels het protocol verantwoord sporten van het NOC*NSF;
  • Alle sportkantines gaan dicht. Dit geldt ook voor de horeca bij andere sportgelegenheden, zoals sporthallen, fitnessclubs en zwembaden;
  • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training, worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

Kijk voor meer informatie op www.sportservice-ede.nl/corona

Heb je als sportaanbieder specifieke vragen? Neem dan contact op met ons verenigingsloket via verenigingsadvies@sportservice-ede.nl.

Voor algemene vragen over de verhuur van sportaccommodaties neem je contact op met onze afdeling verhuur, via verhuur@sportservice-ede.nl of 0318 – 69 25 06.