30 november Open dag Dulon College

Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Kom dan naar deze open dag!

Tijdens de open dagen is er een informatiemarkt waar je alle opleidingen kunt vinden. Wil je meer weten over een opleiding, dan kun je naar de lokalen waar de opleiding gegeven wordt en praten met studenten en docenten. Vaak kun je ook zelf dingen proberen zoals photoshoppen, een band verwisselen, een baby(pop) wassen of iets proeven of maken in de keuken.

Algemene voorlichting

Wil je meer weten over de school en studeren aan het mbo? Kom dan naar één van de algemene voorlichtingen. Hier krijg je antwoord op vragen als:

  • Hoe kies je de juiste opleiding?
  • Welke opleidingen zijn er allemaal?
  • Wat kost een opleiding?
  • Hoe bereid je je voor?
  • Wat mag je verwachten?

Naast de algemene voorlichting en de informatiemarkt worden er ook coachingsgesprekken en studiekeuzeworkshops gehouden. Kortom, we helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze!

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Je gaat iets kiezen wat echt bij je past en een echt vak leren. Maar hoe kom je erachter wat bij jou past? Op onze pagina over studiekeuze helpen we je graag in drie stappen op weg.